torsdag den 28. juni 2012

Ferie med skade...

Nu er det igen flere dage siden jeg har blogget, forhåbenlig bliver det lidt mere regelmæssigt efter sommerferien...

Jeg er lige nu i København på ferie. Jóhan og jeg har været her siden i fredags. Vi bor ved min lillebror, men hans kæreste, vores storebror, kone og vores allerdejligste niece Miriam bor lige på den anden side af vejen. Rejsen har været planlagt længe, og denne gang havde vi besluttet os for at være ude og opleve ting hver dag, ikke kun sove længe og slappe af. De planer er dog røget ud af vinduet da Jóhan desværre fik en ret slem hjernerystelse under en fodboldkamp hvor han stod i mål, sidste onsdag. Han har haft det rigtig skidt, været svimmel, haft hovedpine, været meget træt og har nærmest kun kunne ligge i sengen. Det har selvfølgelig præget vores tur rigtig meget, men vi har prøvet at hygge os sådan som vi har kunne. Han er nu ved at få det bedre, og nu til aften kører vi, lige efter planen til Jylland. Der er mine forældre i sommerhus, og så skal jeg besøge en dejlig veninde fra efterskolen i morgen. På lørdag skal vi, alle mine fætre/kusiner +partner, mors søskende +partner, mormor og morfar i sommerhus. Vi bliver i alt 30 mennesker, og jeg glæder mig SÅ meget :D forhåbenlig får Jóhan det godt nok til at kunne nyde sommerhus opholdet.

Jeg tager selvfølgelig ikke på ferie uden at tage strikketøjet med, men jeg har faktist ikke strikket så meget. Til gengæld har jeg nogle projekter liggende som jeg mangler at vise på bloggen. Et af dem er en hue:



Opskrift: Ingen opskrift
Lavet til: ? tænker at den er smart til en gave
Garn: Létt-lopi
Købt, lager eller rester: Lager, fra første Islandsturen
Pinde: 6
Hot or not: Hot :)
Vægt/meter: 80g / 160m
Strik nummer i år: 22
Strikket i år: 5.980g / 11.890m 

Jeg håber at I allesammen nyder sommeren :)

3 kommentarer:

  1. Velkommen til Danmark. Stakkels Jóhan - og så siger man, sport er sundt. Håber, han kommer over det og kan nyde ferien

    SvarSlet
  2. Hjertelig velkommen til Danmark, jeg håber I får en god ferie trods lillebrors skade. Håber han snart er ovenpå igen.
    Huen er superhot.

    SvarSlet
  3. Håber I får en dejlig ferie. OG sommervejr!

    SvarSlet