onsdag den 18. juli 2012

Et barn er født


Min rigtig gode veninde fødte for en uge siden en perfekt lille pige. Den dejlige lille pige skulle selvfølgelig have en gave fra mig, så jeg gik for noget tid siden i gang med at strikke en stjernetrøje i størrelse mini baby (str 56 ca). Den er så lille at man næsten ikke kan forstå at et menneske kan passe den... Før jeg afleverede den var jeg lidt bange for om den mon var for lille, men det viste sig at den stadig er ret stor til den lille skat.
Garnet jeg har brugt er navia duo og den er strikket på 3mm pinde. Hatten så jeg inde på ravelry, og jeg faldt fuldstændig for den. Heldigvis fik jeg opskriften og den var hurtigt strikket. Jeg tror dog desværre at hatten er lidt for stor i forhold til trøjen, så hun kommer nok ikke til at passe trøjen og hatten samtidig, men det er der nu ikke så meget at gøre ved, så må hun bare bruge skoene sammen med trøjen :)

Efter min mening er det en rigtig sød trøje til en rigtig sød lille pige :) Jeg synes i øvrigt at det er lidt specielt nu da flere af vores venner begynder at få børn... Jeg har jo fulgt med i min venindes graviditet lige siden hun blev gravid, hørt om jordemoder besøg, set maven vokse, set scanningsbilleder, hørt hvor stor hun nu er blevet, mærket babyspark, og så lige pludselig - så er lille Mina bare her. En dejlig, lækker og helt perfekt lille pige og min veninde er blevet mor. Jeg bliver så rørt og glad :)
Jeg glæder mig til at følge den lille Mina og hendes forældre, og det bliver nok ikke det sidste jeg strikker til hende ;)

Nåh, men her er lidt fakta
Trøjen: Lavet med samme maskeantal som voksen stjernetrøjen, blot med tyndere garn og pinde. Garnet er navia duo og den er strikket med pind nummer 3. Det pink farvede er fra en spole og det gule er købt til trøjen.
Jeg glemte at veje trøjen inden jeg afleverede den, men jeg vil gætte på at den vejer 80g
Huen: opskriften er fra en ravelry bruger. Størrelsen er nok en 62/68. Garn og pinde er det samme som trøjen, jeg tror jeg har brugt 40g til huen.
Skoene: er fra et hefte fra dalegarn med mange søde baby opskrifter. Jeg har brugt navia duo og pind nr 2,5 og der går 10g til et par.
Trøjen, huen og skoene er mine færdige projekter nummer 24, 25 og 26 i år og derved er jeg oppe på 6.380g og 12.755m strikket i år. Hvis man tænker på at jeg i 2011 strikkede 10,5 kg og at der nu er gået halvdelen af 2012, så er det ikke usansynligt at jeg kan nå ligeså meget i år som sidste år :)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Jeg synes rigtig godt om dit valg af farver, hun bliver så fin den lille baby-pige :)

  SvarSlet
 2. Hvor må den gave ha' bragt glæde - jeg har nydt det min mor har strikket til mine drenge :o)

  SvarSlet
 3. Sikke et lækkert sæt, du har strikket; jeg er vist nødt til snart at få gang i stjernetrøjeproduktionen, selvom mønstret ikke er nyt længere, synes jeg stadig, det er super flot til både store og små

  SvarSlet
 4. Det er så fint!

  Babytøj er så skønt at lave og give som gave!

  SvarSlet
 5. Hold nu helt kæft (undskyld mit sprog) hvor er det fedt. Hvem der bare var den heldige modtager af sådan en pakke. Jeg ELSKER alle dine stjerne trøjer store som små.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare det smukkeste sæt! virkeligt fantastisk!

  SvarSlet