fredag den 27. december 2013

En anderledes jul...

Julen i år har været en meget anderledes jul... Natten til juleaften blev jeg faster til en lille smuk pige, som fik det smukke navn Sóley. 
Sóley blev desværre født næsten 4mdr for tidligt, og hendes lunger var for små til at hun kunne overleve. Vi fik dog 3,5 time sammen med hende, hvor vi sang for hende, og fortalte hende at vi elsker hende. Begravelsen finder sted i dag, og der siger vi farvel til hende for sidste gang, men vi vil dog huske hende i vores hjerte for altid. 

Da jeg i september fik at vide at min lillebror skulle være far, kunne jeg slet ikke lade være med at købe garn til den lille med det samme. Jeg købte garn til to stjernetrøer, en til pige, og en til dreng. Den til dreng strikkede jeg med det samme, men så opstod der komplikationer i svigerindens graviditet, og derfor strikkede jeg ikke pige versionen. Da Sóley så nu blev født og døde, ville jeg alligevel strikke noget til hende, for jeg er jo hendes faster, og jeg kan da ikke være nogens fater uden at de har fået noget strikket af mig...
Derfor har jeg strikket hende et lille tæppe som hun kan få med i kisten. Tæppet er strikket af det garn jeg købte to dage efter at jeg fik at vid at hun var på vej, så det har hele tiden været ment til hende, omend vi ville ønske at det var under helt andre omstændigheder.


Tæppet er 20x30cm og er strikket af trunte hjertegarn. Det vejer 30g og er strikket på pind 2,5.

Sov godt vores elskede Sóley

8 kommentarer:

 1. Rigtig sødt tæppe og sød ide til den lille pige!

  SvarSlet
 2. Hvor bliver jeg ked af det når jeg læser dit indlæg - de bedste tanker til dig og din familie. Hvor er det et sødt tæppe, en rigtig sød tanke.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Sikken en sød tanke. De bedste ønsker for dig og din familie.

  SvarSlet
 4. Man bliver ked når man læser dit indlæg ,en meget sørgelig jul for jeres familie .En smuk og varm gestus at dig at lægge et <3 tæppe om det lille barn...
  Sender varme tanker til hele jeres familie .
  Kh Jonna

  SvarSlet
 5. En rigtig trist oplevelse. Men sikken det oser af familienærvæe. Du er en helt fantastisk faster. Smuk tæppe og en elsklig tanke.
  Kondolere.

  SvarSlet
 6. Sikke noget. En stor glæde og en endnu dybere sorg! Hvor er det bare rigtigt at garnet blev til hende, det lille pus. Dejligt, at hun mærkede kærlighed i sit korte, lille liv. Hvil i fred!

  SvarSlet
 7. Åh hvor er det dog trist, det gør mig så ondt for jer, at i skal opleve sådan en sorg. Det er helt forfærdeligt.
  Jeg synes din tanke om garnet er meget smuk, selvfølgelig skulle din niece have noget hjemmestrikket fra dig, også selv om hendes liv blev så ufattelig kort. Det er et meget smukt tæppe du har strikket. Jeg sender dig et cyberknus og mange varme tanker.

  SvarSlet