mandag den 18. juni 2012

to uger!

Så gik der lige to uger uden et eneste blog indlæg herfra....

Jeg har simpelthen været ude og opleve livet istedet for at skrive om det. Det kan i vel nok godtage, ik?
Vi har ikke haft sommervejr her på Færøerne, men vi har ihvertfald nydt det og hygget os alligevel. Grill, både på terrassen og flere andre steder rundt omkring, hygge med venner og familie, og så også lige en nedtur der denne gang varede i cirka 10 dage har der været plads til i de dage jeg ikke har blogget.

Og strik... Selvfølgelig har der også været plads til strik :)

Det er blevet til en del, og det første jeg vil vise jer en en lækker gul bluse til min sviger-mormor. Hun er super frisk og ville absolut have en trøje med masser af farve. Hun har selv købt garnet og udvalgt modellen. Jeg har strikket den en gang før, dengang var jeg ikke så imponeret over opskriften, men nu syntes jeg faktist at den var rigtig fin. Opskriften er fra en udgave af det færøske magasin Kvinna hvor læserene kan sende deres opskrifter ind, og så kommer der én med hver gang.


Det er måske lidt svært at danne sig et billede af hvordan trøjen er, men den har 3/4 lange ærmer og ribbene sidder tæt mens resten er lidt 'poset'. Jeg får måske et billede af min sviger-mormor i den engang. Lige nu er hun i Danmark, hun fik trøjen den samme morgen hun skulle på ferie, og hun var veldig glad :) Skønt at glæde andre! <3

Opskrift: Fra det færøske magasin Kvinna
Ændringer: En del faktisk.. I opskriften var der huller til skuldrene, det undlod jeg og strikkede den bare almindelig ranglan. Jeg brugte sirri 2 ply istedet for navia trio og gik en pindestørrelse ned. Efter ribben skulle man strikke to og samle en op, jeg strikkede 3 og strikkede en op. Så blev den knap så 'pose-agtig'.
Lavet til: Min sviger-mormor
Garn: Sirri 2 trådet (første gang jeg strikker 2trådet sirri, men det er super lækkert!)
Købt, lager eller rester: Hun købte
Pinde: 5 og 6
Hot or not: Hot :)
Vægt/meter: 320g / 960m
Strik nummer i år: 20
Strikket i år: 5.530g / 10.990m Jeg er stadig ikke helt færdig med at finde ud af hvad der skal være i jeres pakker, jeg som har meldt mig til min pakkeleg, men til onlineart og lykkeS, hvis i sender mig en mail (sunadottir@hotmail.com) med jeres adresser, så er der snart en pakke på vej til jer og til migogmaya :)


I dag er det i øvrigt min bror og hans kones bryllupsdag, tillykke med det, i to! :)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes den gule trøje ser rigtig lækker ud. Det kunne være sjovt at se den med model indeni.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Ja jeg skal prøve og se om ikke jeg kan få et billede af min sviger-mormor i blusen :)

      Slet