søndag den 24. august 2014

Jeg strikker og tænker

Jeg har ikke noget nyt strik at vise på bloggen lige nu, men jeg har flere stykker strik som snart er klar til at blive vist på bloggen.

Jeg strikker i øjeblikket et par bukser fra babystrik på pind 3, til min nevø der bliver et år om nogle dage, og så strikker jeg også en hue til ham fra samme bog. Jeg er ret vil med hæftet babystrik på pind 3, for der er så mange gode opskrifter på dejlige basis ting til baby. Og så er mulighederne for variation jo rigtig mange :)

Jeg er i øjeblikket indlagt på psykiatrisk afdeling igen. Jeg har været her i cirka 2 uger. Jeg lider meget at angstanfald, og jeg får mange flashback til de overgreb jeg har været ude for som barn. Så jeg har lige brug for at have lidt ro på, og være i trygge hænder, så selvmordstankerne bliver til noget.

Jeg er startet i psykoterapeutisk behandling, hvilket jeg er meget glad for. Jeg går i en gruppe, og vi får både undervisning i hvordan vi kan lære at tackle hverdagens udfordringer, samt taler om de ting som er svære og som fylder. Jeg synes at det er hårdt at åbne op for de ting der er svære, og specielt de overgreb jeg har været udsat for som barn. Men jeg ved at jeg skal igennem det, og at det nok skal blive lidt nemmere at leve med, når jeg får talt om det, men det er rigtig hårdt at skulle igennem.
Heldigvis er personalet virkelig kompetent, og jeg oplever at jeg får den støtte og hjælp jeg har brug for.

Jeg er så uendelig glad for at bo i et samfund hvor jeg kan få hjælp til de problemer jeg har. At der hver dag er dygtige og kompetente mennesker, der går på arbejde for at hjælpe mig og andre der er i en lignende situation. Det er ret stort, og jeg synes at man for sjældent hører om de mange dygtige mennesker som arbejder med folk der har det psykisk svært, og som gør en så stor forskel, at rigtig mange kommer ud igen på den anden side med et rigtig godt liv.
Så hurra for sygeplejersker, hjælpere, psykologer, læger osv som hver dag arbejder med at hjælpe sådan nogle som mig, når livet bliver en anelse for tungt.

5 kommentarer:

 1. Sender dig de bedste ønsker om god bedring. Godt at der er kompetente mennesker omkring dig. Jeg glæder mig til at se dine altid lækre strikkerier :-)

  SvarSlet
 2. Håber du snart får det bedre igen
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Kære Ása!
  Hvor jeg dog håber, dit liv snart bliver lettere; det er dejligt, at du har gode og dygtige mennesker omkring dig.
  Kram ... Lone

  SvarSlet
 4. Også gode ønsker fra mig.

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres kommentarer. Det varmer rigtig meget <3

  SvarSlet