søndag den 11. maj 2014

Garnkøb

Jeg var jo på Færøerne i påskeferien, og selvfølgelig måtte jeg lige købe lidt garn mens jeg var der :) 
Det blev til 6 nøgler navia duo blå, som jeg tænker skal blive til to baby trøjer (det blå garn var på tilbud til 14kr pr 50g). 4 nøgler cerise navia uno, 3 nøgler blå navia uno og et nøgle mørkegrå uno som skal blive til cardigans til Miriam og Markus, min niece på 6 år og min nevø på 8 måneder. Og til sidst 50g gul navia duo og 50g gul navia trio, bare fordi jeg elsker gul 😊
Min far og lillesøster var et smut på Island, og det skulle da lige udnyttes :) det blev til einband denne gang, som er tyndt Islandsk garn. 
Det lilla har jeg tænkt mig at strikke en kjole ud af, det grå har jeg tænkt til en tynd trøje, og det sorte til en nededel og top. Det grønne og pink skal være mønsterfarve på trøjen. Disse 30 nøgler garn kostede kun 300dkkr, så det kan betale sig at købe det på Island 😊

Jeg er startet på den cerise cardigan til min niece, men jeg skal også vise jer bogle projekter som er færdige men ikke er på bloggen endnu. 

Fortsat god regndag 😀

10 kommentarer:

 1. Der er vist garn til det næste stykke tid - det ser lækkert ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så skulle du bare se alt det garn jeg allerede ejer derhjemme... Men som min mormor siger, jeg hverken ryger, drikker eller samler på bøger, så jeg må godt bruge penge på garn :)

   Slet
 2. Uha, så meget lækkert garn, og priserne er godt nok en del anderledes end her i Danmark

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lækkert garn, og til lækre priser. Det er så dejligt at navia uno nu er kommet i nogle farver. Jeg håber at de andre navia farver også kommer i uno :)

   Slet
 3. Åh, Manden og Mellemste skal til Island.........har du et navn på garnbutikken????
  Hvis jeg da kan lokke dem ind i en garnbutik ;o)

  SvarSlet
 4. Hej Henriette. Nu ved jeg ikke hvor på Island de skal hen, men jeg tror at garnet er billigst i madvare forrestninger. Netto og samkaup plejer at have garn. Lykke til, håber de kommer hjem med lækkert og billigt garn til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De skal hele øen rundt i en 4-hjuls og bo på vandrehjem. Så de skal ind imellem i en fødevarebutik. Jeg må krydse fingerne.

   Slet
  2. Så finder de helt sikkert garn et sted : Held og lykke med det :)
   Måske du lægger et billede på bloggen hvis du får fat i garn?

   Slet
 5. Sikke noget lækkert garn. Jeg er også vild med garn fra Island. Bare ærgeligt at priserne i Danmark ikke ligner dem fra Island lidt mere

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Merete, der er stor forskel i prisen, men lækkert er det nu.

   Slet