søndag den 16. september 2007

Skolestart..


Så går jeg i 2. g :)
Det er jeg rigtig glad for, og det er en sejr for mig!

Det kommer nok til at blive et hårdt år, og allerede nu har vi fået en masse afleveringer og stile.. Den største udfordring bliver nok fysik-kemi.. Vi skal aflevere rapport hver 2. uge, og jeg er hverken fysiker eller kemiker, men jeg må bare klø på, så skal det nok gå..
Jeg har allerede afleveret én rapport og er i gang med nr 2.

Jeg har biologi på højniveu, og det er jeg ritgig spændt på :) Lige nu er det dog ikke så spændende da vi har om plankton og planteplankton, alger og alt muligt fra havet.. Jeg glæder mig til vi kommer til fysiologien, det er det som jeg bedst kan lide.

Vi har fået 2 nye piger i klassen, og 2 piger er stoppet. Så vi er stadig 20 piger og 1 dreng, men det er ikke det samme uden Merle, vores AFS'er, og de to nye erstatter ikke 'de gamle' men det er dog totalt godt at se alle de dejlige tøser igen :)
Jeg håber virkelig at vi kommer til at få et godt år hvor vi ikke kun kommer til at dø af lektier..

I øvrigt så har jeg 5 fritimer om ugen, og dem har jeg tænkt mig at bruge fornuftigt ved at lave lektier der, det håber jeg virkelig at jeg kommer til at klare, og ikke bare bruge timerne på ingenting. Mandag morgen har jeg fritimer i 3. og 4. time, så dem har jeg ihvertfald indtil videre brugt meget fornuftigt. Onsdag har jeg fri 3 de første timer, og det passer uffatelig dårligt med transport til skolen der, så jeg har tænkt mig at udnytte de timer til lektier, men jeg tror at det bliver fristende at sove længe.. Men nu må vi se.

(Billedet er fra slutningen af sidste år..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar