søndag den 16. september 2007

Søster-hygge :)


Forleden en dag hyggede Silvia og jeg os rigtig meget med at lave kokus kugler.. Opskriften havde hun fundet i sin læsebog, så det var en sjov måde at lave lektier på.

Hun lavede det hele selv, dog med lidt hjælp fra storesøster.

Det var en glad Silvia der lidt senere smagte på de dejlige kugler som smagte rigtig godt, og hun var lykkelig over at vi havde brugt dagen sammen. Og jeg hyggede mig gevaldigt over at være sammen med hende, det er dejligt nogle gange at lave noget sammen med kun én af søstrene, og ikke altid behandle dem som en enhed, for de er jo to individer, selvom de er søstre :)


I dag har så brugt en del tid sammen med Lilja. Vi har snakket, fjollet, og egentlig ikke lavet så meget, men bare brugt tid sammen.

På et tidspunkt chattede vi med Silvia som sad ovenpå, det var meget sjovt.

Lilja har fortalt mig en, efter hendes mening, en af livets store hemmeligheder, nemlig hvordan man laver børn.. Hun syntes at det var meget pinligt at fortælle, men hun syntes at jeg skulle vide det, for hun vil meget gerne være moster, så hun betroede sig til mig. Jeg er så glad for at hun føler at hun kan stole på mig :)


Det er så fantastisk at have de to dejlige små søstre :) De giver virkelig mange små glimt ind i hverdagen, og de ser så meget op til deres storesøster, det er meget sjovt :)


Forresten så skal vi være fastre til marts, det glæder vi os rigtig meget til, og vi har oprettet en lille strikke klub hvor vi strikker til babyen (nogle strikkere pænere end andre ;))...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar