mandag den 7. november 2011

Fars trøje - endelig!


Så blev min fars trøje endelig færdig. Den har været rimelig længe undervejs (læs: 2 måneder!!). Jeg havde faktist helt mistet lysten til at lave den færdig, og nu her da jeg skulle lave de sidste par ting, hang trøjen mig langt ud af halsen...

Meeen nu er den færdig, og det føles rigtig rart :) og så gør det jo slet ikke noget at den blev ligesom jeg havde håbet :)

Min far var ikke hjemme da jeg afleverede den, men jeg håber da (og regner med) at han bliver glad. Han har ihvertfald glædet sig.


UNDSKYLD de dårlige billeder, mit camera gad bare ikke at samarbejde i dag, men heldige jeg, for min mand og jeg er blevet enige om at jeg skal få et nyt camera - et spejlreflekscamera :D :D Jubiii jeg glæder mig!  
(farven er mest som på billedet med flaget)


Faktaboks:
Opskrift: Ingen
Lavet til: Min far
Garn: Navia uno, strikket dobbelt
Købt/på lager: En spole købt til formålet
Pinde: 3,5 og 4
Hot or Not: Hot! Lækkert garn og den klæder mig far godt
Vægt / meter: 435g / 3.050m 
Strik nummer i år: 36
Strikket i år (cirka): 8.170g / 23.775m

3 kommentarer:

 1. Navia garnet er lækkert - farven og formen ser fantastisk ud - om jeg kender det med strik, der ikke kan blive færdig. Tillykke med fars trøje:-)

  SvarSlet
 2. Godt du fik den færdig, for det er da ærgerligt, hvis sådan en lækker trøje skulle ende i bunden af strikkekurven.

  Håber, din far bliver glad for trøjen.

  SvarSlet
 3. Ja jeg er så glad for at den blev færdig.
  Min far ringede, han var MEGET glad for den og han skule til et ret vigtigt møde den næste dag, og der havde han besluttet sig for at tage trøjen på :) sødt... :)

  SvarSlet