tirsdag den 20. december 2011

I modvind . . . / Change of plans

Nu er det rigtig, rigtig længe siden jeg har blogget... Grunden er at jeg de sidste uger har været langt nede i kælderen... Jeg har haft det ret hårdt, så jeg har ikke lavet særlig meget, kun prøvet at få nogle flere kræfter og blive i lidt bedre humør.

Det svinger altid en smule hvordan jeg har det, men de sidste uger har været ud over det sædvanlige... Jeg har ligget meget på sengen eller i sofaen, og jeg har haft meget fravær fra arbejdet. Heldigvis går jeg i en fantastisk behandling der hedder DAT (nogle steder kaldet BDP) hvor jeg både er til gruppeterapi/undervisning 2,5 timer om ugen, en time enkelt terapi plus mulighed for telefon kontakt 24 timer i døgnet. Jeg føler mig så utrolig, fantastisk heldig at jeg får så meget hjælp...

Jeg har nu fået hovedet over vandet igen, så nu er jeg forhåbenlig klar til at blogge igen :)  og 1000 tak til alle jer der troligt har fulgt min blog selvom her ikke har været aktivitet - 1000 tak! :)

Selvom jeg ikke har været aktiv på bloggen, og i det hele taget har været meget passiv, så er der sket en del aligevel. Jeg har strikket meget og så er jeg også lige fløjet til København :D
Som jeg tidligere har skrevet, så er Mr. J og jeg jo kommet ind på hhv. sosialrådgiver og pædagog uddannelse her i København....................MEN det er ikke derfor jeg er i Danmark nu. . .
Vi har nemlig besluttet os for at udsætte studiestart til feb 2013. Den beslutning har vi taget pga af min 'tilstand' eller hvad man nu skal kalde det. Og så tror jeg også at det er rigtig godt at jeg kan fortsætte er år i DAT på Færøerne før jeg flytter over til en evt DAT behandling i KBH.
Da vi i sin tid tog beslutningen om at vi skulle flytte til København i januar, så besluttede min familie sig for alle at holde jul i København (mine to brødre studerer i København, og så var det kun mor, far og de to små søstre som skule flyver over til KBH). Men så ombestemte vi os her for nok omkring 2 måneder siden - hvad skulle de så gøre?! Jo, mor og far har givet mig en flybillet i julegave, så nu er vi hele familien samlet i København for at holde jul, og det er bare så hyggeligt :)

Selvom jeg ikke har haft det godt, så har jeg da strikket en del alligevel. Jeg kan starte med at vise jer denne:


En skøn, SKØN sirri sweater til MIG :)
Den har været inde i mit hoved i snart et år, garnet har jeg haft i 4 måneder, og så tog den kun lidt over en uge at strikke! Jeg elsker den <3 (I får bedre billede og faktaboks senere)

Såh... Forhåbenlig kommer bloggen nu til at køre normalt, så stor tak for jeres tålmodighed i min 'pause'.

I morgen skal jeg med min lillebror som studerer medicin, ind på panum til en rundvisning af hvor han har sin daglige gang. Det glæder jeg mig til :)


P.S. hvis du ser denne sweater spasere rundt i København (sikkert nok i et shoppingcenter), så må du meget gerne prikke mig på skulderen og sige hej ;)

5 kommentarer:

 1. Godt at planer kan ændres, så du forhåbentlig får energi til studiestart om et års tid.

  Den sweater er FANTASTISK og jeg vil meget gerne se en faktaboks og FLERE billeder.

  Desværre bor jeg jo ikke i København, for så ville jeg forsøge at finde dig. Glædelig jul!

  SvarSlet
 2. WAUW en flot sweater! Den er helt vildt for fed, og jeg vil også meget gerne se en faktaboks!
  Men - kun en uge? Det giver mig godt nok håb for at nå at lave nevøens sweater færdig, men alligevel.... Du er super hurtig!

  SvarSlet
 3. Lyder til i får en dejlig jul i københavn.

  Ville høre om du har en e-mail adresse jeg kan sende opskriften på baby strømperne til?

  Skriv evt til mig på kathrineiskotland@yahoo.com hvis du ikke vil ligge din mail ud her.

  God jul

  Kh

  SvarSlet
 4. Tak :) Hvor er I bare søde :)
  Jeg skal prøve at få min lillesøster til at tage billeder senere, og så lægger jeg dem forhåbenlig ud i aften.

  Tak Kathrine, det ville være dejligt. Min mail er sunadottir(snabela)hotmail(punktum)com :)

  SvarSlet
 5. Velkommen tilbage. Heldigvis har jeg jo haft mulighed for at følge dig på facebook.
  Forhåbentlig kommer du helt ovenpå snart, en dejlig Jul med familien hjælper sikkert.
  Meget, meget skøn trøje, du har strikket, hvordan bliver Sirrigarnet efter vask, jeg synes, det er ret hårdt at føle på

  SvarSlet