torsdag den 11. september 2014

Lettere...

Heldigvis går det nu bedre, end da jeg skrev det sidste indlæg. Det har været nogle utrolig hårde dage, men lige nu har jeg ro på, og det føles bare fantastisk.
Hjemme i vores soveværelse har jeg hængt nogle kasser og huse op på væggen, samt lavet en tavle med bogstaver fra tiger hvor der står: "The prettiest thing you can wear is a SMILE". Jeg så et skilt med den tekst i magasin, men jeg syntes at det måtte jeg selv kunne lave billigere. 
Jeg er rigtig glad for resultatet, og jeg kan godt lide at den er noget mere personlig end en købt version med print ville være (selvom om bogstaverne ikke er snorelige, men man må jo gerne se at det ikke er frabrikslavet).
Teksten der står direkte på væggen er "eina løtu í senn" som betyder "et øjeblik ad gangen". Den sætning siger jeg rigtig meget til mig selv for øjeblikket, nu når det hele er en anelse for svært.
Så et øjeblik af gangen. Så er det hele lidt mere overskueligt. Et øjeblik ad gangen!
Noget andet der er blevet noget lettere er mit hår. Jeg har længe haft rigtig langt hår, og det har efterhånden været meget slidt i spidserne. Så nu er der blevet klippet cirka 40-50 cm af, og det er altså en del lettere at have med at gøre nu.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, det går fremad for dig. Og så er det altså rigtig pænt, du har fået klippet dit hår, nu ser det sundt og tykt ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Ja jeg er også rigtig glad for "mit nye" hår, det virker meget mere tykt nu.

   Slet
 2. Jeg synes dit hår ern blevet voldomt pænt og jeg elsker din nye indretning i soveværelset, personligt og enkelt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Britt, jeg er også glad for det.
   Jeg skal nok vise flere billeder af soveværelset på et tidspunkt, men jeg er ikke helt færdig med det endnu, og i øjeblikket er jeg indlagt, så jeg er ikke så meget derhjemme.

   Slet