fredag den 17. februar 2012

Farver i min strikkekurv

Som I måske har lagt mærke til, så har jeg altid gang i mere end et strikkeprojekt ad gangen...
og lige nu er det da slet ikke kedeligt at tage et kig i strikkekurven. Der er nemlig masser af dejlige farver...
Måske foråret er på vej?

Hvad med dig? Strikker du også på flere ting ad gangen, eller holder du dig til et enkelt?

9 kommentarer:

 1. Jeg vil svare dig, at jeg ofte har flere ting igang, men jeg er egentlig ikke vild med det, fordi det kan være svært at vende tilbage til.
  Fks. Hvor er det lige man er kommet til med ind- ell. Udtagninger og hvor er det nu lige jeg er i mønstret.? Derfor kan bedst lide ikke at have for meget liggende. Hilsen Annette

  SvarSlet
 2. UH! Jeg har altså også gang i mange ting på en gang.. en lidt dum vane, da det nogen gange tager mange år, at gøre et projekt færdigt... :)

  SvarSlet
 3. Åh wauw for nogle farver!
  Her strikker jeg mange ting ad gangen. Nogle mere flittigt end andre, men det er rart at have noget at skifte imellem!

  SvarSlet
 4. Jeg har gang i ret mange ting ad gangen, noget der skal tælles og tænkes til og noget, jeg kan se TV samtidig med

  SvarSlet
 5. Jeg må med beklagelse sige, at jeg kun strikker en ting ad gangen (som regel) - det har været undtagelser, hvor jeg lavede filtsko midt i et større strikkeprojekt. Men jeg frygter simpelthen for mange ufuldendte, hvis ikke jeg gøre det ene færdigt, før jeg starter det næste. Men det ER et temperementsspørgsmål - og mange har forskellige projekter til forskellige ting. (tv, snak, koncentration etc).
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Masser af projekter med masser a farver. Ser dejligt ud:-) Jeg har også altid gang i en håndfuld projekter. Små og store pinde, forskellige farver, og forskellig sværhedsgrad!

  SvarSlet
 7. Wauw der er knald på den gule trøje. Den er da total fed.
  Jeg er ikke verdensmester til at strikke men jeg ved at min mor aldrig holder sig til et projekt af gangen. Lige nu stikker hun en trøje til mig (efter opskrift fra dig) og en sømandstrøje til min søn.

  SvarSlet
 8. Hos mig er der altid mange projekter igang, men nogle må engang imellem lade livet og blive trevlet op, hvis jeg mister interessen for dem :-)

  Flotte farver i din strikkekurv.

  SvarSlet
 9. flotte, flotte farver. jeg føre en liste over alle de ting jeg har gang i, nogle ting står på listen i lang tid, andre når ikke at komme på før de er færdige. Lige nu står der 12 ting på listen, de fleste er UFO'er som jeg håber en dag at blive færdig med.

  jeg har givet dig en blog award, håber du har lyst til at lege med. Du kan læse mere om den på min blog

  maja

  SvarSlet