tirsdag den 14. februar 2012

Happy valentinesday!

Happy valentines day til jer alle :)
Laver I noget ud af det, eller er det kun noget amerikansk pjat?

Jeg har lavet dette sommerfugle kort til Miriam. Desværre kommer det først med posten i dag, men jeg tror nu på at den lille tøs bliver glad alligevel.
I går havde vi rigtig hyggeligt besøg af et vennepar. Det er altid super hyggeligt når vi er sammen, og i går havde vores veninde bagt fastelavnsboller som hun havde taget med..... MUMS, mums, mumssss siger jeg bare!! 
Her på matriklen bliver det ikke til det store valentines-halløjsa i dag. Vi havde egentlig planlagt at vi enten skulle ud at spise eller at jeg skulle lave en lækker middag herhjemme, men Mr. J skal til et møde, så det bliver ikke til noget i dag, men så har vi det jo bare til gode en anden gang :)

3 kommentarer:

 1. Jeg er helt klart til gaver, blomster og romantik på dage, hvor man har brug for det og måske ikke venter det, så Valentinsdag er ikke lige noget for mig

  SvarSlet
 2. Her gør vi ikke meget ud af valentinesdag, men jeg får ofte blomster og små overraskelser på andre dage. Sød kjole du viser frem i forrige indlæg :)

  SvarSlet
 3. I lige måde.
  Der bliver ikke rigtig gjort noget ud af det her (ud over, at jeg i nat selvfølgelig foreslog navnet "Valentin" til de nyfødte...)

  SvarSlet