fredag den 17. januar 2014

Endnu en farverig stjernetrøje

Nu er jeg færdig med at vise jer strik fra foråret/sommeren, og så springer vi videre til november, for der blev nærmest ikke strikket noget i det sene sommer/tidlige efterår grundet depressionen og eftervirkningerne deraf.

Min mindste lillesøster blev 13 i november, og trådte dermed ind i teenager livet. Jeg vil ønske at hun får nogle rigtig gode år, og komme godt igennem de udfordringer som de år bringer. Til lillesøsters fødselsdag hører der sig jo også en gave fra storesøster, og jeg besluttede at det skulle være en stjernetrøje. Jeg strikkede for 2-3 år siden en traditionel i hvid og brun til hende, men den kan hun ikke passe mere, så nu fik hun en ny. Den blev sort med neon pink, neon gul og neon grøn.

Heldigvis blev lillesøster rigtig glad for stjernetrøjen, og hun spurgte om ikke jeg kunne strikke et par strømper til - det må vel betyde at den er godtaget, ikke?
 
 
Faktaboks:

Strik nummer i år: 33
Lavet til:min yngste lillesøster
Opskrift: ingen opskrift. 90m på p
Pinde: 6 og 8
Størrelse: xs
Garn: navia duo fra spole, dobbelt. Farverne er No. 1
Lager, rester elle nyindkøbt: navia duo er lager, No. 1 blev købt til 19kr/50g da navia åbnede sin nye butik i Toftir på Færøerne
Vægt / meter: 240 g / 865 m
Strikket af garn købt før 2013: 4,330 kg
Strikket i alt i år 2013: 6,310 kg / 19,350 km

3 kommentarer:

  1. Hold da op, hvor er den flot. Jeg har en niece som også er vild med neon farver. Kunne være at jeg skulle strikke en til hende

    SvarSlet
  2. Flotte, flotte farver. Du har godt nok været flittig med stjernestrikning.

    SvarSlet
  3. Jeg kan godt forstå den er godtaget, for den er vildt flot. Jeg har aldrig set en stjernetrøje i sådanne farver før, den er helt unik.

    SvarSlet