mandag den 9. maj 2011

På pindene lige nu...

Jeg vil lige vise jer hvad jeg har på pindene. Håber måske at det kan hjælpe mig med at få det afsluttet. Strømperne fx har ligget i flere måneder, og jeg har ikke ligefrem stor lyst til at strikke dem...


Alt dette lækre Sirri garn var der tilovers fra trøjen jeg strikkede til min svigerinde. Det kan uden tvivl blive til noget lækkert. Jeg skal da bare lige finde ud af hvad det skal blive til.


Mine navia spoler (der mangler en hvid på fotoet).
Jeg elsker dem virkelig. Det er navia duo og der er ca 1,25kg på dem til 250kr/kg - biligt! :D
På ønskelisten: en lilla spole :)


Bukser til Sesilia. De er rimelig store, men har også tænkt mig at valke dem.
Trøjen skal strikkes når bukserne er færdige, men det er ikke et projekt jeg sidder meget med.
Det er tænkt som fødselsdagsgave - heldigt jeg har et halvt år endnu ;)


Baby undertrøjer.
Hurtige og nemme at strikke, og desuden fylder det ikke meget i tasken hvis man lige skal en tur... Der mangler hæklet kant oppe ved halsen.


Strømper til mig selv.
Jeg strikkede disse til min svigerinde i julegave (dog i sort og blå)
De bliver rigtig lækre, men de er keeeedelige at strikke, så dette er et evighedsprojekt..
Men jeg må tage mig sammen!!
Hvis nu jeg strikker den anden strømpe hertil, så kan jeg strikke resten i magic loop som jeg lige har lært. Så skulle det forhåbenlig gå lidt hurtigere.
Nu må vi se ;)

4 kommentarer:

 1. Hvorfor synes du det er kedeligt, at strikke strømper med mønster? Du skal jo koncentrere dig, eller jeg mener: jeg skal koncentrere mig om det, også løber tiden godt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis
  Jeg synes bare generelt at det er kedeligt at strikke strømper, ved egentlig ikke rigtig hvorfor. Måske fordi disse tager mindst lige så lang tid at strikke som en hel trøje hvis den bliver strikket med pinde 7-8 stykker...?

  SvarSlet
 3. Jeg er på jagt efter Navia 2-trådet på spoler. Men jeg kan desværre ikke købe det i Danmark. Kender du evt. en butik på Færøerne, hvor jeg kan købe det og få det sendt til Danmark?

  SvarSlet
 4. Hej Merete.
  Jeg tror kun de sælger spolerne i navia butikken der hvor garnet bliver spundet. De har telefon +298 449282. Du kan prøve at ringe til dem og høre om de kan sende det til dig...

  SvarSlet