mandag den 2. maj 2011

Uhm :) Forår :)

Jeg har intet kamera på matriklen lige i øjeblikket. Jeg glemte det nemlig ved min mormor 1. påskedag (det har jeg fundet ud af efter at have ledt ALLE stedder herhjemme, kunne simpelthen ikke forstå hvor det var.) Men nu ved jeg da i det mindste hvor det er. Det at det er en times køretur (hver vej) og en tunnel der koster 130kr væk er så en helt anden sag... Så gad vide hvornår jeg får det igen ;))

Meeen jeg strikker :) Jeg er blevet færdig med en trøje af Sirri garn til min svigerinde. Den er blevet leveret i dag, og hun blev super glad for den. Billeder skal I nok få på et senere tidspunkt :)
Nu er jeg så gået i gang med en ny trøje, nu til en anden svigerinde, også i Sirri garn. Det er første gang jeg strikker i det garn, og det er absolut ikke sidste. Lækre farver og dejlig varmt. Det stikker lidt, men det gør ikke mig noget.

Ellers sp går det stille og roligt, det har været SÅ dejligt vejr i dag, så det har jeg nydt udenfor - super!

Ha en fortsat god forårsdag :)

5 kommentarer:

 1. Du strikker sandelig hurtigt! Glæder mig til at se billeder.

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se dine færdige arbejder.
  Du må få hentet det kamera ...hihihi ;O)
  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 3. ...og jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer billeder :)
  Jeg regner med at få kameraet på fredag.
  @Christunte: jeg ved nu ikke om jeg strikker så hurtigt, der er bare kommet mange billeder her ud på det sidste fordi jeg lige har startet min blog.

  Ha en god da begge to :o)

  SvarSlet
 4. det stikker MEGET det garn , mon det bliver blødere efter vask?


  Vilma

  SvarSlet
 5. jo det stikker, men ja, jeg synes at det bliver blødere efter vask.. Har du strikket med Sirri?
  Jeg er faktist ret glad for det, er i gang med trøje nummer to af Sirri garn, og skal ihvertfald strikke det igen. Dejlig varmt og super lækkre farver :o)

  SvarSlet