mandag den 9. maj 2011

So far so good...

Da min bror, hans kone og min søde niece var på Færøerne i påskeferien så min svigerinde denne trøje til salg i en suveniers butik. Hun blev helt forelsket. Jeg havde faktist lige købt garn og skaffet opskrift fordi jeg ville strikke den til mig selv. Mr J. ææælsker nemlig gult.
Meeen jeg syntes aligevel at det blev lidt for gult til mig og min størrelse, så derfor strikker jeg den nu til min svigerinde :)

Jeg glæder mig til at sende den med posten til hende, det er jo bare så sjovt at strikke til andre. Så langt er jeg kommet indtil videre, så det går jo rimelig hurtigt.

Se!! Jeg har lært at strikke begge ærmer på én gang :D Det er virkelig smart, og tror da ikke jeg vender tilbage til at strikke med strømpepinde. Dog skal jeg lige blive lidt bedre til at få det pænere i 'overgangene'

Glæder mig til at vise jer billeder når den er færdig :)

4 kommentarer:

 1. Nydelig jakke! Så heldig du er som kan kjøpe slike vakre færøyske strikkemønstre!! :-) Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  SvarSlet
 2. jamen Ása,
  deilig síða :) Visti ikki av at tú hevði hesa síðuna :) Eg googlaði "strikkemønstre" og so kom myn av hasi gulu troyggjuni fram. Helt hon sá so "Ásislig" út og klikti á hana :)
  Edna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey Edna :) Hehe, stuttligt at tú fanst mína síðu, Takk fyri heilsanina. Síggjast í morgin.
   Ása

   Slet