lørdag den 23. juli 2011

Blogleg

Jeg har modtaget denne blogaward af moster majas. Tak skal du have :) Det er første gang jeg er blevet nomineret til en award, og jeg har derfor tænkt lidt over hvad jeg skal gøre. Jeg har besluttet mig for at jeg gerne vil tage  imod denne award, men jeg lader den stoppe her. (Jeg håber at det er okey Maja :)


Reglerne er:
- man skal linke til den, som man har modtaget awarden af.
- man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere. dette vælger jeg så at undlade...
- Til sidst skal man svare på de 5 følgende spørgsmål

Sp.1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Fordi jeg strikker rigtig meget og gerne vil vise det frem som jeg laver :)
Det startede med at jeg surfede på nettet efter inspiration til strik og derfor kom ind på mange forskellige blogs. Lidt efter lidt fandt jeg ud af at jeg nok også havde noget at bidrage med, men det tog mig alligevel lidt tid før jeg turde "springe ud i det".

Sp. 2: Hvilke blogs følger du?
Den jeg først bleve meget intriseret i, og den jeg følger mest er Christines strikkoman. Hun strikke utrolig meget, og hun er virkelig en jeg ser op til indenfor strik. Desuden havde hun gang i at samle huer til Cuba dengang, og det gav vel også en ekstra pil op :)
Udover Christine er jeg fast læser af rigtig mange blogs og kigger tit ind der, specielt hvis det handler om strik ;)

Sp.3: Favoritfarver?
Lilla :) 

Sp. 4: Favoritfilm?
hmmmmm..... Jeg har sådan set ikke en film der er min favorit... Men jeg elsker at se romantiske komedier. Hvis jeg skal nævne en film må det lige nu blive first do no harm med Meryl Streep. Den handler om lille dreng der lider af svær epilepsi og om hvor meget det påvirker ham og hans familie. Jeg har jo selv haft epilepsi, så derfor gik den lige ind hos mig...

Sp. 5: Hvilke lande vil du besøge?
Jeg har en drøm om at komme til Hawai eller Fiji sammen med Mr. J, men det er nu nok en rimelig urealistisk drøm. Nu når tour de France kører får jeg også lyst til at se Frankrig, og det er måske et mere realistisk bud :)

2 kommentarer:

 1. Altså - nu rødmer jeg næsten.... Tak for de fine ord (selv om jeg ikke helt ved, om man må skrive sådan noget som kommentar!)
  Det er bare en rigtig hyggelig award du har fået - jeg har også læst hos Rix. Det er spændende at læse, hvorfor folk begynder at blogge!
  (Og jeg var sindssygt imponeret over at få huer fra Færøerne, skal du lige vide!)

  SvarSlet
 2. Hihi :) De ord har du fuldt ud fortjent!! :)
  Jeg ER virkelig impineret over alt det du strikker, utroligt...

  Ja det er rigtig sjovt med sådan nogle lege, jeg vidste bare ikke lige hvem jeg skulle sende den videre til...

  Hehe, det var da sjovt at du skulle blive imponeret over at få huer herfra :) Du fik ikke kun fra mig, vel? Jeg spredte ihvertfald ordet godt og grundigt, og har vist også set billeder af nogle færdige huer på en slags online strikkeklub for færinge der hedder "facebook bindiklubbur"...

  SvarSlet