tirsdag den 5. juli 2011

TO DO

Nu vil jeg også gerne være med i TO DO og TA DA som westmose har sat gang i. Det er en super fin lejlighed til at  få nogle af de ting gjort som man bare har skullet gøre i rigtig lang tid...

I denne uge er det to strikke projekter der er på min TO DO liste, og forhåbenlig kommer de så over på min TA DA liste til på torsdag :)

Det første projekt er en trøje til min lillesøster der bliver 13 år  om 6 dage...
Jeg har længe vidst at jeg ville strikke en trøje til hendes fødselsdag, og det er også nogen tid siden hun fortalte hvilken en hun gerne ville have, men jeg er bare ikke kommet i gang.....
Puha...
Men nu skal det altså være! Jeg er begyndt på ærmerne, så jeg håber jeg når det


Det andet projekt er dette. Det er et bestilling projekt som blev skudt i gang for fire uger siden... Lidt pinligt synes jeg, for jeg kunne egentlig have været færdig for længst...
Men nu mangler der kun at sy den sammen i siderne og måske hækle en kant i halsen, så den bliver forhåbenlig også færdig :)Og så har jeg faktist allerede fået noget ud af projekt TO DO - TA DA som spreder sig i blogland.
Jeg har ikke turde tilmelde mig, for jeg har ikke været sikker på at nå det til tiden... 
Men det jeg har nået er:
 • at rydde op i min medicin kasse. Jeg har før haft epilepsi men har ikke haft anfald i 3.5 år og ikke taget medicin i to år, så nu var det på tide at komme af med den medicin. Grunden til at jeg ikke har gjort det noget før, er at jeg ikke har turde tro på at det virkelig var væk. At jeg virkelig ikke skulle have flere anfald og ikke tage mere medicin. Det er en fantastisk fornemmelse at det nu er ude af huset, og det beviser endnu en gang over for mig selv at jeg er rask, og at der er meget stor sandsynlighed for at der ikke kommer flere anfald. HURRA!!
 • rydde ud i mit tøj. Jeg har ryddet alt det tøj ud som jeg ikke passede. Alle bluser der var lidt for små, men som jeg egentlig ikke har ville smide ud for hviiiis nu.... Alt det undertøj som jeg har gemt men egentlig ikke gad bruge mere, og endda også det der tøj man bare gemmer fordi man brugte det dengang 'et-eller-andet'. Så nu er både skabe/kurve og mit hoved fri for det tøj! :) Det var så oveni købet så heldigt at min veninde kunne passe rigtig meget af det tøj jeg smed ud, så nu får hun glæde at det. Det hun ikke kunne passe/ikke ville have kom i en genbrugsbutik.
 • Få styr på mit klædeskab
 • Sortere mit garn
 • ryddet ud
Så hvis ikke du allerede er hoppet med på den geniale ide, så kom med og få nogle ting ordnet som du egentlig skulle have ordnet for lang tid siden :o)

3 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for du har lyst til at komme med på listen OG allerede har fået streget så meget - virkelig flot!

  Vi snakkes ved

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Måske skulle jeg tage mig sammen...

  SvarSlet
 3. Tak skal du have Mette, jeg er også glad (og lettet) over de ting jeg har fået lavet :)

  Fru Kahr, du har jo ryddet bøger ud. Det er flot! :)

  SvarSlet