onsdag den 13. juli 2011

Hvad skulle jeg gøre uden hende??

I dag er onsdag, og det betyder at min kontaktperson kommer fra 9-11.
Jeg satte vække uret klokken 7 og gik i bad. Jeg lagde min telefon i kommoden, så jeg blev nødt til at rejse mig for at slukke alarmen. Smart hvis jeg selv skal sige det ;)
Her på det seneste har mine morgener været meget tunge, og det var det også i morges, men jeg kom i bad og fik endda glattet hår og lagt make up :)
Da min kontaktperson kom var jeg stadig meget tung i det og ikke i godt humør, så vi startede med en kop the. Når den var drukket gik vi i gang med at vaske op, ryde op i køkkenet og stuen og sidenhen kørte det bare der-ud-af :))
Vi fik ryddet op i stort set hele huset, støvsuget stort set hele huset (jaja det er ikke stort, men alligevel), skiftet sengetøj, ryddet nogle gamle ting og tøj ud og  lagt en plan for i morgen.
Juhuuuu for at vi har nået så meget. Det føles virkelig FANTASTISK! Uden hendes hjælp ville jeg højst sandsynlig stadig ligge i sengen og være træt/ked af det... Jeg er så taknemmelig for at jeg bor i et land hvor man kan få hjælp hvis man har brug for den. Og denne hjælp har jeg virkelig brug for.
Her på det seneste hvor jeg har været sådan lidt nede har jeg tænkt meget på hvor mange indlæggelser disse kontaktpersoner mon sparer? Jeg skal ikke kunne sige om det har sparet mig nogen indlæggelse i de cirka 10 måneder jeg har haft denne hjælp, men jeg tror det faktist. Ihvertfald har det givet mig mange opture i stedet for nederlag, og jeg føler mig som en bedre hustru når jeg får gjort nogle tinge herhjemme.

Så tak for at jeg bor i et land hvor jeg kan få hjælp når jeg har brug for det :o)

5 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt positivt indlæg.
  Godt at du får noget hjælp. Håber du får mange flere af de gode end de tunge dage fremover :o)

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre, at du får den hjælp, du behøver. Men ikke mindst at du kan være positiv og glædes over at også de små ting lykkes!

  SvarSlet
 3. Du er positiv, håber du allerede kan se lys for enden af tunnellen.

  (Se give away hos mig)

  SvarSlet
 4. Det er bare fantastisk at du får så meget ud af din kontaktperson.. Håber du har en go sommer? Og hvordan går din nye behandling?

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer! :)
  Jo man kommer som regel længere ved at være positiv, så jeg prøver :)

  Mette: Ja det er sååå dejligt og jeg er så glad for at jeg kan få den hjælp! Har du nogen kontaktperson der kommer hjem til dig?
  Jo min sommer er faktist rigtig god. Jeg kender lidt det du skriver om somre, og jeg har tit tænkt på om det måske også er kontrasten der bliver større når solen skinner, altså mellem "vores" humør og "deres"..?
  Min nye behandling går godt og jeg er meget spændt på det. Jeg ved ikke om du kender behandlingen, den hedder DAT og det står for dialektisk adfærs terapi (google det hvis du ikke kender den). Jeg har gået til enkelt samtaler nu i ca. 2 måneder og nu efter sommerferien skal jeg også starte i gruppe undervisning, så jeg glæder mig rigtig meget :D
  Knus

  SvarSlet