fredag den 29. juli 2011

Garn :)

Jeg er på det sidste blevet bidt af at købe og sælge brugt. Her i vores hjem har vi meget der er købt brugt, bla sofaerne, sofabord, skænk osv.
Men nu er der kommet en køb/sælg side på facebook, og det er bare så nemt. Der så jeg en der solgte navia spoler!!!! Til en meget billig penge endda :D Ih hvor blev jeg glad, og jeg skyndte mig at købe noget af det. Det som det er blevet til er ca. 1,4kg et trådet mørke blå som jeg ihvertfald skal bruge noget af til en trøje til min far, ca. 700g af grøn, lilla og pink. Alt til 375kr :D


Og så har jeg også købt denne opskrift fra rasmilla og tilhørende garn (jeg køber ellers meget sjældent garn, bla fordi jeg har de store navia spoler, og mest bruger fra dem). Dette skal være til en lille pige der bliver 1 i november.
Jeg glæder mig at strikke toppen, men det bliver ikke endnu. Jeg har en del bestillinger liggende, så jeg har skrevet mig en "tidsplan" som går indtil 19. september. Så må vi se om jeg kan overholde den, indtil videre er jeg ihvertfald foran :)
Må I alle sammen have en god fredag. Her har vi Olaj, så jeg drager nok i national dragten senere, og tager til byen for at hilse på folk :)
Góða ólavsøku, som vi siger :)

5 kommentarer:

 1. Goða Òlavsøku! I'll be coming back to Fugla in around a month, so maybe we can meet then? I have a feeling we have seen each other in Vorðsolan already, but now we can get to know each other! I'll message you on Ravelry when I'm back.

  Happy knitting, and good luck with keeping on schedule! I hope you have built lots of space into it, I always put far too much on my to-do calenders!

  SvarSlet
 2. Der findes næsten ikke noget bedre end at få fingrene i de store spoler fra Navia. Sidst jeg var på Færøerne købte jeg syv forskellige farver a ca 1,3 kg, så jeg har også til et par trøjer eller tre

  SvarSlet
 3. Sikke et godt køb. Jeg har købt spoler direkte fra Navia, og det er bare super godt det garn. Jeg er igang med en trøje af garnet.
  Glæd dig til at strikke efter Rasmillas opskrift

  SvarSlet
 4. Lækkert garn :)

  Jeg har tildelt dig en blogaward, du kan læse mere om den på min blog..

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer alle sammen :)
  Jeah Elly, text me on ravelry, then we can arange something.
  I hope I have enough space in the calender... A this point I am ahaid of it, so thats good :)

  Lydert: Nej det er bare viiiirkelig lækkert med alt det garn til en langt billigere penge end hvis man skal købe det "løst". Wauw... det var godt nok meget :) Har du fået strikket noget af det så?

  Merete: Var det dig jeg hjalp med at finde nummeret? Godt at høre at de kan sende til dk. Glæder mig til at se trøjen :)
  Ja jeg glæder mig til Rasmilla opskriften, men det bliver nok først i oktober.

  Eva: 1000 tak for at du har tildelt mig en award :)

  SvarSlet