tirsdag den 29. maj 2012

Stjernetrøje til lillesøster af "genbrugsgarn"

Den første trøje jeg strikkede i Lettlopi garn var denne blomstertrøje til mig. 
Jeg var rigtig glad for den lige i starten, men det var hurtigt at jeg fandt ud af at faconen ikke var helt som den skulle være. Ærmerne var for brede, halsen for løs, måske lidt for kort, knaphullerne for store, og så var nogle knapper gået i stykker.... I lang tid har jeg ikke brugt trøjen fordi jeg ikke har været tilfreds, og det syntes jeg var lidt synd. Så derfor besluttede jeg at pille den op!
Jeg frygtede lidt at det ville være meget svært at trævle trøjen op fordi garnet har så mange små "hår", men det var ikke noget problem, ud over at det gik i stykker nogle steder hvilket gav lidt ekstra tråde at sy på vrangen til sidst... Jeg overvejede en del at strikke endnu en blomstertrøje til mig, men jeg havde mere lyst til at strikke en stjernetrøje til min lillesøster :)
Stjernetrøjen blev færdig mens jeg var på højskoleophold og hun fik den da vi kom hjem fra ferie på Island. Hun blev rigtig rigtig glad, og jeg synes at den klær hende meget godt.
Min mindste lillesøster, Lilja, fik selvfølgelig også en trøje :) Den strikkede jeg i november (her) og jeg havde egentlig tænkt mig at sælge den før jul, men den blev lidt mindre end planlagt. Den passer dog perfekt til Lilja, og hun er sandelig også stolt :)
<3 Mine guldklumper <3

Opskrift: Ingen opskrift men det samme som alle de andre stjernetrøjer
Lavet til: Min lillesøster Silvia
Garn: Létt lopi
Købt, lager eller rester: Fra denne trøje...
Pinde: 7 og 8
Hot or not: Hot :)
Vægt/meter: 260g / 520m
Strik nummer i år: 19
Strikket i år: 5.210g / 10.030m 

5 kommentarer:

 1. Hvor er det altså fantastisk at du strikker så mange flotte stjernetrøjer!!! Jeg ville nok synes det var lidt kedeligt efter nr. 2 :-)

  Men dine søstre kan være superglade for at du gider, for hvor ser de godt ud i deres flotte trøjer!

  SvarSlet
 2. De er så flotte, dine sjertetrøjer ..
  og søstrene er flotte i dem. Og glade.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde, dine søstre i deres fine stjernetrøjer. Imponerende, at du bare laver den ene efter den anden!

  SvarSlet
 4. Det er fantastisk så meget du får strikket og dine søstre er heldige at have sådan en søster som dig, der kan lave sådan nogle smukke trøjer til dem. De passer jo perfekt.

  SvarSlet
 5. Du kan bare det der med flotte trøjer :)

  SvarSlet